Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Visa kampanje: puno više od sigurne kupovine!

08.02.2022.

U toku aktuelne kampanje povodom Dana zaljubljenih, koja traje od 7. do 14. februara/veljače, imate priliku uštediti do 30% ukoliko narudžbu plaćate Visa karticom koju ste spasili za buduća plaćanja, odnosno do 15% ukoliko narudžbu plaćate karticom koja nije spašena na OREI. Ukoliko do sada niste spasili karticu, svakako preporučujemo da to učinite prilikom prve narudžbe na OREI, što će vam omogućiti veće popuste u budućnosti. Spašavanje kartice je besplatno i sigurno, a vaši podaci ni na koji način ne mogu biti kompromitovani jer su zaštićeni Visa Secure tehnologijom.

Dan zaljubljenih je prilika da na unikatan način pokažete koliko volite i cijenite voljenu osobu. Naravno, to ne morate uvijek učiniti poklonom, ali ako se opredijelili za poklon, onda je OREA idealno mjesto za vas. Većina proizvoda se može personalizirati po vašoj želji kako bi se voljena osoba osjećala posebno.

Stoga ne iznenađuje da 57% kreativaca na OREI smatra da je saradnja sa kompanijom Visa nevjerovatna prilika” za povećanje prodaje i promocije njihovih brendova, jer Visa osim subvencija dodatno ulaže u marketing. Sve banke u BiH s kojima Visa sarađuje komuniciraju promotivne ponude svojim klijentima, što utiče na povećanje vidljivosti kreativaca. Novogodišnja kampanja je označila uspješnu jednogodišnju saradnju sa kompanijom Visa kroz koju smo realizovali četiri kampanje te kupcima omogućili preko 70.000 KM u popustima.

Iako smo prošle godine osim popusta kupcima poklanjali i kupone, 30% trgovina je postiglo isti uspjeh i bez kupona, dok je 10% trgovina čak i premašilo prodaju ove godine. Nakon anketiranja i konsultovanja s kreativcima, odlučili smo da u ovogodišnjim kampanjama ne poklanjamo kupone jer su za neke trgovine tako veliki popusti uzrokovali i negativne efekte. Kupci su mogli naručiti proizvode za suviše male iznose zahvaljujući velikim popustima, ali su se poslije teže odlučivali na kupovinu proizvoda po punoj cijeni i čekali su na sljedeću promotivnu kampanju na OREI. Ipak je OREA mjesto gdje možete naći idealan poklon za sebe ili voljenu osobu, a ne mjesto gdje možete kupovati jeftine proizvode, a svrha Visa kampanja jeste da podržimo domaće proizvođače i da se uvjerimo u sigurnost online kupovine.